VEKİL BEYAZ’DAN BAŞKAN ŞAHİNER’E ZİYARET

İyi Parti İstanbul Milletvekili Ersin BEYAZ, Belediye Başkanımız Abdulkadir ŞAHİNER’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirten başkanımız Şahiner, vekilimize teşekkür ederek “Bu kıymetli ziyaretlerinden dolayı Sayın Vekilimize çok teşekkür ederim. En kısa sürede iyileşip tekrar görevimin başında değerli hemşehrilerime hizmet etmeye devam edeceğim. Beni gerek ziyaret edip gerek arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarıma ve siz değerli vatandaşlarımıza da bu vesileyle teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi. Milletvekilimiz, belediyemize de ziyaretlerde bulunarak Başkan Vekilimiz Bahri SEZEN ve Başkan Yardımcımız Sakine SARIYÜCE’ye çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Önceki Ekim 2023 Olağan Meclis Toplantı Kararları